Mmarinidis.gr

Introduction

DAIKIN ALTHERMA ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SPLIT ME BOILER

DAIKIN ALTHERMA ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SPLIT ME BOILER

Αντλία Θερμότητας DAIKIN ALTHERMA Χαμηλών Θερμοκρασιών Διαιρούμενο με Boiler

Είτε πρόκειται για ένα νεόκτιστο σπίτι, είτε για μία ανακαινισμένη κατοικία, επιλέγουμε την αντλία θερμότητας DAIKIN ALTHERMA χαμηλών θερμοκρασιών, για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας. Θα μπορείτε να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιδαπέδιας θέρμανσης, ή ένα σύστημα με fan coils για την παροχή θέρμανσης και το ζεστό νερό.
Χάρη στην όλα-σε-ένα σχεδιασμό, ο χώρος εγκατάστασης ελαχιστοποιείται τόσο από την άποψη του αποτυπώματος και ύψους.

Σε σύγκριση με το παραδοσιακό split-up (διαιρούμενου τύπου) έκδοση για επιτοίχια εσωτερική μονάδα και ξεχωριστό δοχείο ζεστού νερού οικιακής χρήσης, είναι μια ολοκληρωμένη εσωτερική μονάδα, η οποία μειώνει σημαντικά το χώρο εγκατάστασης που απαιτείται.

Μικρότερο αποτύπωμα: με πλάτος μόλις 60 εκατοστά και βάθος 72,8 εκατοστά, η ενσωματωμένη εσωτερική μονάδα έχει ένα μικρότερο αποτύπωμα, σε σύγκριση με άλλες οικιακές συσκευές. Μικρότερο αποτύπωμα εγκατάσταση: Τα σχεδόν καμία πλευρά διάκενα που απαιτούνται, και δεν υπάρχει χώρος απαιτείται πίσω από τη μονάδα για τη σωλήνωση, όπως οι συνδέσεις των σωληνώσεων είναι στην κορυφή. Αυτό οδηγεί σε ένα αποτύπωμα εγκατάσταση του μόνο 0,45 τ.μ..

Χαμηλό ύψος εγκατάστασης: τόσο η 180L και 260L έκδοση έρχεται με ένα ύψος 173 cm. Η απαιτούμενη σε ύψος εγκατάσταση είναι μικρότερη από 2 μέτρα. Η πυκνότητα της ολοκληρωμένης εσωτερικής μονάδας τονίζεται με κομψή σχεδίαση και μοντέρνα εμφάνιση, εύκολη τοποθέτηση, σε σχέση με άλλες οικιακές συσκευές.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, η Daikin Altherma σύστημα χαμηλής θερμοκρασίας είναι μια συνολική λύση για τη κατοικία σας.

Για τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα, η αντλία θερμότητας DAIKIN Altherma Χαμηλών Θερμοκρασιών καλύπτει πλήρως τις ανάγκες θέρμανσης της οικίας σας. Η αντλία θερμότητας απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον, διατηρώντας πλήρη απόδοση θέρμανσης (θερμοκρασία νερού έως 55°C) σε θερμοκρασία περιβάλλοντος έως και -25 °C. Το σύστημα ελέγχου του DAIKIN Altherma Χαμηλών Θερμοκρασιών σας παρέχει συνεχή άνεση και βέλτιστη απόδοση.

Η μέγιστη εποχιακή αποδοτικότητα, παρέχοντας την υψηλότερη εξοικονόμηση σε λειτουργικά έξοδα, με μια ολοκληρωμένη μονάδα θέρμανσης και ζεστού νερού, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο εγκατάστασης.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab