Mmarinidis.gr

Introduction

DAIKIN ALTHERMA MONOBLOCK ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

DAIKIN ALTHERMA MONOBLOCK ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Αντλία Θερμότητος DAIKIN ALTHERMA MONOBLOC Χαμηλών Θερμοκρασιών

Το Daikin Altherma monobloc χαμηλών θερμοκρασιών είναι μια επιλογή υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης χώρου, διότι αποτελείται από μόνο από μία εξωτερική μονάδα, χωρίς να απαιτείται εσωτερική μονάδα. Το μόνο που χρειάζεται να υπάρχει στο εσωτερικό είναι ένας λέβητας ζεστού νερού χρήσης. Εν τούτοις προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης με υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Ιδανικό για ανακαινίσεις και νεόδμητα σπίτια υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το Daikin Altherma monobloc χαμηλών θερμοκρασιών μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών και μονάδες fan coil. Μπορείτε συνεπώς να δημιουργήσετε ένα ευέλικτο, αλλά και χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων σύστημα θέρμανσης, που παρέχει βέλτιστη απόδοση με ελάχιστο λειτουργικό κόστος.

Η αυτόνομη εξωτερική μονάδα εγκαθίσταται εύκολα, διότι περιέχει όλα τα υδραυλικά μέρη στο εσωτερικό της και απαιτεί μόνο τη σύνδεση των σωλήνων νερού από την εξωτερική μονάδα στο εσωτερικό κύκλωμα θέρμανσης. Επομένως δεν υπάρχει επαφή με το ψυκτικό μέσο. Επιπλέον, η συντήρηση γίνεται εύκολα χάρη στην αντιπαγετική προστασία της εξωτερικής μονάδας, για εγγυημένη λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab