Mmarinidis.gr

Introduction

DAIKIN ZEAS Μονάδες Συμπύκνωσης

DAIKIN ZEAS Μονάδες Συμπύκνωσης

DAIKIN ZEAS Μονάδες Συμπύκνωσης

Χαρακτηριστικά προϊόντος
Σε σούπερ μάρκετ και υπεραγορές, οι δαπάνες ψύξης είναι ένα σημαντικό ποσοστό του κόστους λειτουργίας τους. Το ΖΕΑS σχεδιάστηκε με σκοπό τη διατήρηση μιας ευχάριστης θερμοκρασίας για τους πελάτες, τη κάλυψη ένος ευρύ φάσματος της παραγωγικής ικανότητας, τη ηγετική θέση στην αγορά της ενεργειακής απόδοσης, καθώς και το συμπαγή σχεδιασμό για να ελαχιστοποίησει το χώρο χρήσης
Σε οινοποιϊα, όταν η διαμόρφωση και η χρήση του κτηρίου ως αποτέλεσμα μιας ευμετάβλητης ζήτησης εντός της ψύξης και αποθήκευσης, η ικανότητα του ΖΕΑS να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε συνθήκες πλήρους και μερικού φορτίου και προκύπτει το δυναμικό της για την εξοικονόμηση ενέργειας είναι υψίστης σημασίας.
Όταν απαιτείται ένα σύστημα αυτόματης ασφάλειας με πλήρη εφεδρεία για μια επιχείρηση με κρίσιμες συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας και εκτεταμένη ψυκτικοί θάλαμοι αποθήκευσης, σπονδυλωτή προσέγγιση της ΖΕΑΣ, η μακροχρόνια αξιοπιστία της και οι βαθμολογίες υψηλή ενεργειακή απόδοση του, αποτελεί ιδανική επιλογή.
Όταν η ατμόσφαιρα για τους πελάτες είναι τα πάντα και την αποθήκευση των τροφίμων αποτελεί προτεραιότητα, η απαίτηση για υψηλής απόδοσης εξοπλισμό της ενέργειας που είναι συμπαγής, εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και στην ακόμη ιδιαίτερα διακριτική, κάτι που ΖΕΑΣ παραδίδει κανονικά.
Σε μια μαζική περιβάλλον εστίασης με πολύ μεγάλη ζήτηση σε ώρες αιχμής, αλλά ελάχιστη ζήτηση για ένα μεγάλο μέρος του χρόνου, ένα σύστημα που είναι ανθεκτικό, σπονδυλωτή, αλλά υψηλής ενεργειακής απόδοσης κάτω από όλες τις συνθήκες φορτίου κάνει τις ΖΕΑΣ μια προφανής επιλογή.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab