Mmarinidis.gr

Introduction

DAIKIN Συστήματα Κεντρικού Ελέγχου VRV

DAIKIN Συστήματα Κεντρικού Ελέγχου VRV

DAIKIN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ VRV

Ένα σύστημα κλιματισμού θα λειτουργεί μόνο αποδοτικά όσο του επιτρέπει το σύστημα ελέγχου του. Η σημασία του ακριβούς και φιλικού για το χρήστη εξοπλισμού είναι σημαντική στα τα συστήματα ελέγχου απλής οικιακής εφαρμογής όσο και σχετική με την πλήρη εποπτεία και ρύθμιση σε εμπορικά κτίρια μεγάλης κλίμακας.
Για να συμβαδίζει με την τεχνική πρόοδο στα μοντέρνα συστήματα κλιματισμού και με την ανάγκη επίτευξης υψηλότερων ενεργειακών αποδόσεων και ελεγχόμενων εξόδων ενέργειας, η Daikin επενδύει έντονα στην έρευνα και παραγωγή παρόμοιων προηγμένων και εκτενών μεθόδων ελέγχου. Σε κτίρια με πολλές μονάδες κλιματισμού που λειτουργούν για πολλές ώρες, η απόδοση του συστήματος παίζει έναν εξέχοντα ρόλο στην επιδίωξη της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας. Η μέγιστη απόδοση απαιτεί τον μέγιστο έλεγχο όλων των λειτουργιών του συστήματος να είναι σε αρμονία με σημαντικούς παρεμφερείς παράγοντες όπως είναι η συνεχής παρακολούθηση, η προληπτική συντήρηση, η προληπτική ανάλυση σφαλμάτων και η ταχεία αντίδραση στην περίπτωση δυσλειτουργιών.
Η Daikin κατασκευάζει και παρέχει ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο τελευταίας τεχνολογίας συστημάτων ελέγχου μέσω υπολογιστή που προσφέρουν στους ιδιοκτήτες κτιρίων, επενδυτές και στους ενοικιαστές πολλές πληροφορίες και δυνατότητες σχετικά με τη λειτουργική απόδοση των συστημάτων κλιματισμού οποιουδήποτε μεγέθους και πολυπλοκότητας.