Mmarinidis.gr

Introduction

DAIKIN ALTHERMA ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

DAIKIN ALTHERMA ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Αντλία Θερμότητας Daikin Altherma Υψηλών Θερμοκρασιών

Το μοναδικό σύστημα split υψηλών θερμοκρασιών της Daikin είναι ο εύκολος τρόπος για να αντικαταστήσετε το λέβητα που έχετε με ένα πολύ πιο αποδοτικό ενεργειακά σύστημα θέρμανσης ανανεώσιμης ενέργειας. Η Daikin Altherma, χάρις στο σύστημα cascade που διαθέτει, απορροφά θερμότητα από τον αέρα και αυξάνει τη θερμοκρασία της σε δύο ψυκτικούς κύκλους, επιτυγχάνοντας θερμοκρασία παροχής 80 °C.

Η αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma aποτελείται από μια εξωτερική μονάδα και μία εσωτερική μονάδα, συνδεδεμένες μεταξύ τους με ψυκτικές σωληνώσεις. Η αντλία θερμότητας Daikin Altherma απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον για να την αποδώσει στην κατοικία μας σε εξωτερικές θερμοκρασίες έως και -25°C. Αυτή η θερμότητα μεταφέρεται στην εσωτερική μονάδα μέσω των ψυκτικών σωληνώσεων. Η εσωτερική μονάδα λαμβάνει την θερμότητα από την εξωτερική μονάδα και περαιτέρω αυξάνει την θερμοκρασία, επιτρέποντας θερμοκρασίες νερού έως 80°C για θέρμανση μέσω θερμαντικών σωμάτων αλλά και για οικιακή χρήση ζεστού νερού. Το σύστημα χρησιμοποιεί αποκλειστικά θερμοδυναμική ενέργεια για να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία νερού χωρίς την χρήση ηλεκτρικής αντίστασης.

Διαθέσιμες χωρητικότητες σε αντλίες θερμότητας Daikin Altherma  είναι 11, 14 και 16 kW. Εάν απαιτείται μεγαλύτερη ικανότητα θέρμανσης από 16 kW, μπορείτε πλέον να συνδυάζετε πολλές εσωτερικές μονάδες με μία μόνο εξωτερική μονάδα, η οποία μπορεί να δώσει μέχρι και 40 kW θέρμανσης.

Ανακαλύψτε τις αντλίες θερμότητας της Daikin για θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό – σχεδόν τρεις φορές πιο αποδοτικές από ένα λέβητα πετρελαίου ή αερίου! Οι αντλίες θερμότητας

Daikin Altherma δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον όλο το χρόνο, παρέχοντας άμεσα θέρμανση και κλιματισμό όλες τις εποχές.

Αν επιλέξετε ένα σύστημα υψηλών θερμοκρασιών ή ένα πολυδύναμο σύστημα (που χρησιμοποιεί τον υπάρχοντα λέβητα μαζί με αντλία θερμότητας), δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε τα παλιά σας καλοριφέρ, οπότε η εγκατάσταση γίνεται ακόμα ευκολότερη.

Η σειρά Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών περιλαμβάνει εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις αντλίας θερμότητας πηγής αέρα, split και monobloc, οι οποίες είναι ιδανικές αν έχετε ενδοδαπέδια θέρμανση, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών ή μονάδες fan coil. Οι αντλίες θερμότητας Daikin Altherma μπορούν να συνδεθούν με ηλιακούς συλλέκτες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει έως και το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab