Mmarinidis.gr

Introduction

DAIKIN VRV IV RXYQ-T

DAIKIN VRV IV RXYQ-T

DAIKIN VRV IV RXYQ-T
Αντλία θερμότητας VRV IV
VRV IV = VRV + 3 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Χαρακτηριστικά προϊόντος
Τι σημαίνει το νέο στάνταρ; Το VRV πάντα έθετε τα στάνταρ: στο παρελθόν, στο παρόν και θα συνεχίσει να το κάνει αυτό και στο μέλλον. Σήμερα το VRV IV θέτει νέα στάνταρ εποχιακής απόδοσης για τους ιδιοκτήτες κτιρίων, εσωτερικής άνεσης για τους χρήστες και απλοποιεί την εγκατάσταση για τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων.
Μεταβλητή θερμοκρασία ψυκτικού μέσου.
Προσαρμόστε το VRV για καλύτερη εποχιακή απόδοση & άνεση: Ο επαναστατικός μεταβλητός έλεγχος θερμοκρασίας ψυκτικού μέσου προσαρμόζει το σύστημα στις δικές σας ξεχωριστές κτιριακές και κλιματικές απαιτήσεις για μεγαλύτερη απόδοση και άνεση.
Διάταξη ρύθμισης VRV.
Λογισμικό για απλοποιημενη εκκίνηση, ρύθμιση και εξατομίκευση.
Απλοποιημένη συντήρηση: επιπρόσθετη ένδειξη 7 τμημάτων για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες. Απλοποημένη εκκίνηση: γραφική διασύνδεση για τη ρύθμιση, εκκίνηση και φόρτωση ρυθμίσεων συστήματος.
Πώς επιτυγχάνεται η αύξηση του 28% στην εποχιακή απόδοση;
Στην αυτόματη λειτουργία, το σύστημα προσαρμόζει συνεχώς τη θερμοκρασία και τον όγκο ψυκτικού, σύμφωνα με τη συνολική απαιτούμενη ισχύ και τις καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα, στα μέσα της σεζόν όταν δεν απαιτείται πολύ ψύξη και η θερμοκρασία δωματίου βρίσκεται κοντά στο σημείο ρύθμισης, το σύστημα θα προσαρμόσει τη θερμοκρασία του ψυκτικού μέσου σε υψηλότερη θερμοκρασία, έτσι ώστε να απαιτείται λιγότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση στην εποχιακή απόδοση.